Sådan rammer du det perfekte sommerlook – lige i tide

Nu hvor sommervejret (forhåbentligt snart) rammer os, er det måske på tide at tage et kig på dig selv og se hvad der kan gøres for dig og din garderobe. Det kan være en udfordring at ramme overgangen fra vinter til forår/sommer, men du vil heldigvis kunne hente nogen råd her. Nedenunder kommer et par råd der klæder dig på til varme dage og kølige nætter.

 

Skovtur og koncert på samme dag

Hvis du vil have en lækker og elegant jakke til de sene sommeraftener, burde du kigge på mærker som Moncler lige nu. Det fransk-italienske mærker forstår virkelig at ramme det perfekte look til sæsonen. Det er meget stilrent, så vil nemt kunne få det til at passe ind i mange looks.

Hvis du er typen der måske er lidt afhængig af de sociale medier, burde du også følge mange af de designere og influencers som er bag dine yndlingsbrands. En hurtig google-søgning burde tage dig lige til det du ønsker.
Det er svært at sige hvordan vejret bliver, men hvis du virkelig føler at du trænger til at ændre dit look, så overvej en klipning. Har du langt hår, er det måske endnu vigtigere end man lige går og tror. Når vi nu bevæger os udenom modens verden, kan mange mænd også drage fordel at en ansigtsbehandling. Det kan gøre underværker og andre vil kigge en ekstra gang når du kommer med helt ren hud, en ny klipning og et friskt outfit.

 

Frygt ikke mønstrene

Et par shorts med lodrette hvide og sorte striber er noget som kan virke lidt anderledes, men parret med et par gode sko og en lækker skjorte, så er der ikke noget der passer bedre til en varm sommerdag. Det er en moderne version at det klassiske ”picnic-look”. Du vil altså blive overrasket over hvad et stykke tøj med et særligt mønster kan gøre ved et sæt. En kortærmet skjorte med blomster vil også kunne gå perfekt til et par hvide eller grå lærredsbukser. Skjorter og bukser i hør er også for dig der har et lidt større budget end normalt, men det er også virkelig pengene værd. Det er svært at sige hvordan sommer ”ser ud”, man de fleste kan blive enige om at sort ikke er den optimale farve. Som sagt, leg med mønstrene, men hold dig også til de lyse farver, der går godt sammen med en grøn sommerdag.

Du bør absolut ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller stil når du skal bestemme dit nye look og de fede outfits. Sommer er den perfekte tid til afslapning, men det betyder ikke at der ikke ligger meget planlægning i det. Med denne artikel kan du være sikker på at komme et skridt foran alle de andre.