Nybagte forældre? De her ting, skal du ønske dig!

Listen er lang, når i skal til at have en lille ny i familien, hvad end der er tale om den første eller måske den tredje. Er i førstegangsforældre, skal i ud at investere i nærmest alt, men har i børn i forvejen, kan i naturligvis bruge mange af tingene fra tidligere. Baby – og børneprodukter udvikles hele tiden, og der kommer konstant nye og forbedrede produkter, som i mange tilfælde er værd at investere i, så vær opmærksom på de nye modeller og tiltag, og overvej med din partner, om de nye produkter er værd at investere i for jeres lille familie.
Når først i er blevet forældre, er det bare med at nyde en skønne tid og lære jeres lille vidunder rigtig godt at kende. Mange af de ting og udstyr, som i skal bruge til baby, har i med stor sandsynlighed allerede købt, inden baby kom til verden, men der findes en række ting og sager, som også er rigtig hjælpsomme, vigtige og brugbare i tiden, mens jeres lille datter eller søn er lille. Nedenfor finder du nogle bud på, hvad disse ting kunne være, men husk på, at der findes mange endnu!

Skriv disse ting på ønskelisten

Måske har i allerede nogle af tingene derhjemme, måske har i aldrig skænket dem en tanke før, eller måske synes i ikke umiddelbart, at de passer hjem til og jeres familie. Og det er helt fint, for denne liste er blot forslag til behjælpelige ting og udstyr til jeres nye liv med den lille ny.
Mange ting kan gøre babys pusleplads rigtig hyggelig, og du har sikkert en masse skønne ting til at hænge over og ved puslebordet. Blandt disse ting er det en rigtig god idé at hænge et lille spejl på væggen, så den lille kan se sig selv og holde sig beskæftiget, men samtidig også øve sine nakkemuskler. Sådan spejle findes i et utal af varianter, og måske har du endda allerede et lille et derhjemme, du kan bruge og hænge op med det samme.

Tiden går hurtigt, og før du ved af det, er det allerede tid til at fejre den lille purks 1 års fødselsdag! I tager sikkert løbende en masse billeder med mobiltelefonen eller digitalkamera, men sørg for at få taget nogle gode fotos hos en professionel, som i kan hænge op i stuen, på kontoret eller på børneværelset. Har i ikke en bestemt fotograf i tankerne, kan i ønske jer et gavekort, så gavegiveren selv kan finde en dygtig fotograf til at tage billeder efter jeres ønske.

Hvert sekund fødes der en baby, men lige specielt er det hver gang, for hvert lille barn er unik og sin egen. Navn, fødselsdag, tidspunkt, vægt og længde er tilsammen unikke oplysninger om dit barn og hans eller hendes fødselsdag, og i kan forevige dette på en flot og hyggelig måde i form af plakater til babyværelset; nærmere bestemt en fødselstavle. Fødselstavler er rigtig populære – og ikke uden grund – for de indeholder specielle oplysninger om den dag, dit barn kom til verden. Der findes et hav af flotte varianter og designs, og i kan sammen lege med farver og udtryk, så i kan hænge en fødselstavle op derhjemme lige efter jeres smag.